Facem asta din 2024

Curatamtot.ro este o companie tanara, infiintata in anul 2024 care ofera servicii profesionale de curatenie atat pentru firme cat si pentru persoane fizice. Dorim sa devenim una dintre cele mai bune si de incredere firma de curatenie oferindu-va servicii de curatenie complete si la un pret accesibil.

Misiunea noastra este clara:

Eliminati o treaba majora de pe lista dvs. de lucruri de facut, lasandu-ne sa ne ocupam de curatarea casei. Apoi savurati placerea de a sti ca intreaga dvs. casa a fost curatata de un membru al echipei profesioniste in care puteti avea incredere.

Serviciile noastre de curatenie sunt amanuntite, consecvente si personalizate. Daca doriti sa solicitati un serviciu special, sa va schimbati programul de curatenie sau sa sariti peste o zona din casa dvs., anuntati-ne! Suntem bucurosi sa indeplinim fiecare cerere pentru a va depasi asteptarile.

Serviciile de curatenie sunt disponibile saptamanal, la doua saptamani, lunar sau o singură data. La fiecare vizita, echipa sterge praful, aspira, spala si igienizeaza fiecare camera. Folosind echipamentele noastre de ultima generatie si produsele special formulate, acestea curata de la stanga la dreapta, de sus in jos, astfel incat niciun detaliu nu este trecut cu vederea.

Toate Camerele:
Praful de pe ramele de tablouri, bijuterii, ventilatoare de tavan, lampi, mobilier, lemn, rafturi si plinte. Indepartam panzele de paianjen. Aspiram covoarele cu tehnologia umed / uscat. Spalam toate podelele si uscam podelele din lemn. Aspiram mobilierul. Golim si curatam scrumierele si cosurile de gunoi.

Bucatarie:
Curatam aparatele, blaturile, dulapurile, mesele și scaunele. Curatam, frecam si igienizam chiuvetele cu aburi. Curatam si igienizam blaturile si uscatoarele. Curatam blatul cuptorului, blatul frigiderului si exteriorul. Curatam cuptorul cu microunde in interior si in exterior. Spalam podelele.

Bai:
Curatam si igienizam dusurile, cazile si chiuvetele. Curatam si igienizam toaletele. Curatam oglinzile.  Spalam podelele si peretii din faianta.

Partenerii nostri:

abureala
abureala
abureala
abureala

Garantia noastra:

Simply put, our goal at Merry Maids is to obtain 100% satisfaction in our service. No fine print. No asterisks. No worries.

Peste

6000 de curatari

Lavetele noastre din microfibra, capteaza praful si murdaria in loc sa le mute, dureaza mai mult decat bumbacul traditional.

100%

Satisfactie

Garantam returnarea banilor, cunoscuta și ca garanție de satisfactie, daca un cumparator nu este multumit de un produs sau serviciu.

Eco-Friendly

Produse de curatenie

Deoarece ratele de poluare interioara sunt de obicei mai mari decat ratele de poluare exterioara, luam în serios eliminarea prafului.

Cost

Redus

Discutam si personalizam costul lucrarii.